Citrus Aurantium

A BeSlimmer segítségével, vagyis az legeredményesebb kombinációjának köszönhetően ma már hatékonyan szabadulhatunk meg a felesleges zsírpárnáktól. A kapszula sokoldalúságát az összetevők sokszínűsége adja. A világ gyógyító kultúráinak legjavát tartalmazzák ugyanis ezek a nagyszerű kapszulák. Az igazán hatékony és nem utolsó sorban tartós súlycsökkenéshez fontos szempontok az anyagcsere megfelelő működése, az étvágy csökkentése, valamint az energia növelése is. A BeSlimmer megalkotásánál ezekre a pontokra is ügyeltek, amelyeket a keserűnarancs tartalom biztosít a fogyasztók számára.

Fogyas-egeszseg

Citrus Aurantium (keserűnarancs) hatásai

A keserűnarancsként is ismert Citrus Aurantium egy déligyümölcs, amely a citrusok nemzetségébe sorolható. Gyógyászati célokra már az ókori Kínában is alkalmazták pozitív élettani hatásainak köszönhetően. Összetevőinek hála többféle jótékony hatással is rendelkezik, amelyet előszeretettel alkalmaznak sportolók és fogyókúrázók körében egyaránt. A keserűnarancsban ugyanis található tiramin, oktopamin és szinefrin is. Sokan természetes energetizálóként, valamint kiváló zsírégetőként tartják számon.

Stimuláló és termogén hatás

A Citrus aurantium (keserűnarancs) aktív hatóanyaga a szinefrin, amely kiváló anyagcsere serkentő, valamint étvágycsökkentő hatásokkal rendelkezik. Tehát ennek a kémiai anyagnak köszönhetően képes stimulálni a zsírvesztést. Egy a keserűnarancsra irányuló kutatás alapján kimutatták, hogy képes egyes zsírok lebontását segítő receptorokat stimulálni. Ennek köszönhetően pedig az anyagcsere ütemének növekedése figyelhető meg. A szinefrin ma már számos kiegészítőben megjelenik összetevőként.

Emésztés

A keserűnarancsot emésztőrendszeri megbetegedések esetén is pozitív hatással alkalmazzák. A tradicionális kínai gyógyászat évezredek óta a gyomor- és a bélrendszer egészségének megőrzésére, a máj egészségének védelmére, valamint a keringés élénkítésére alkalmazza.

Étvágycsökkentés

A felhasználási lehetőségek között az étvágycsökkentő jelző is megtalálható a keserűnarancs esetében. A kivonata ugyanis tiramint és oktopamint tartalmaz. Az oktopamin egyfajta hamis neurotranszmitter, amely kétféle reakciót vált ki az agyalapi mirigynek:

  • teltségérzetet okozó kémiai jeleket küld az agyba
  • növekedési hormont választ ki, amely az izomtömeg növelését segítheti

Tehát a következtetésül a Citrus aurantium, vagyis a keserűnarancs megérdemelt helyet tölt be a BeSlimmer kapszulák összetevői között, hiszen segítségével hatékonyan támogatható a vágyott alak felé vezető út.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!