Juniperus communis – közönséges boróka

A BeSlimmer hatásának titka az évezredes hatóanyagokban rejlik, amelyeknek köszönhetően fogyasztásával a lemondások nélküli fogyást támogathatjuk. Gönczi Gábor ajánlásával ismerhetjük meg ezt az igazán sokoldalú kapszulát, amelynek köszönhetően jojó effektus nélkül szabadulhatunk meg a nem kívánt zsírpárnáktól. A 100%-ig természetes összetevők között a Juniperus communis is megtalálható, amely 3 másik gyógynövény társa és a hozzáadott króm segítségével hatékonyan veszi fel a harcot a túlsúllyal szemben.

fogyas

Juniperus communis – közönséges boróka

A Juniperus communis, ismertebb nevén a közönséges boróka egy örökzöld gyógynövény, amely hazánkban is megtalálható, de első sorban az északi féltekén a legelterjedtebb. Főbb hatóanyagai a juniperin és a flavon glikozidok. Vízhajtó, emésztést serkentő, valamint gyulladást csökkentő hatással rendelkezik, amely hatásai révén hatékonyan járul hozzá a testsúly normalizálásához. A boróka egy rendkívül sokoldalú gyógynövény, amelyet már az észak-amerikai indián törzsek is használtak betegségek széles körének kezelésére. Magas illóolaj tartalommal rendelkező növény, amely izzasztó hatásáról is ismert. Olaját gyakran használják méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatása miatt.

Gyógyászati hatásai:

  • méregtelenítő
  • görcsoldó
  • emésztés javító
  • gyulladáscsökkentő
  • erős vízhajtó hatású
  • anyagcsere javító

Méregtelenítő és vízhajtó hatás

A közönséges boróka rendszeres használata támogatja a felesleges zsírpárnáktól való megszabadulást. Méregtelenítő és vízhajtó hatása nélkülözhetetlen az igazán hatékony súlycsökkenéshez. A test tökéletes sziluettjét a szervezetben felgyülemlett méreganyagok okozta puffadás és a test által feleslegesen elraktározott víz is torzíthatja. Tehát a boróka vízhajtó és méregtelenítő hatásának köszönhetően a BeSlimmer kapszula fogyasztásával ezeket a panaszokat is orvosolhatjuk. A tökéletes alakhoz vezető úton tehát számos problémába ütközhetünk, amelyek a hatékony eredmény elérését nehezítik. A BeSlimmer megalkotásánál azonban az volt a cél, hogy egy igazán hatékony fogyást érhessünk el lemondások nélkül. Ezek a nagyszerű kapszulák bárkinek segítséget nyújthatnak a makacs zsírpárnák eltüntetésében. Az összetevők kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően megküzdenek a jojó effektussal, valamint megszüntetik az éhség iránti vágyat és az éhség érzetet

BeSlimmer – a lemondások nélküli fogyás!  

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!