Króm

A kiváló gyógynövények mellett a BeSlimmer összetevőinek palettáján a króm is kiemelt szerepet kapott. Az évezredes múltra visszavezethető hatóanyagok és a króm egymás hatásait kiegészítve veszik fel a küzdelmet a túlsúllyal szemben a jojó effektus kialakulása nélkül. A BeSlimmer kapszulákban a különféle kultúrák tradicionális gyógyászatát egyesítették és zárták be a legjobb hatás érdekében.

fogyas

Milyen szerepet lát el a króm ebben a nagyszerű termékben? A króm egy nélkülözhetetlen esszenciális nyomelem, amely mindenütt megtalálható. A szervezetünk nem képes előállítani, így kénytelenek vagyunk külső forrásokból pótolni. Fontos szerepet játszik a a szénhidrát-, fehérje-, valamint zsíranyagcserében egyaránt.

Króm élettani hatásai:

  • A króm hatással van a szervezetben előforduló inzulin nevű hormon működésére, amely a vércukorszint szabályozását végzi. Így a szervezet csökkenő króm mennyisége cukorbetegség kialakulásához vezethet.
  • A króm képes növelni a szervezet teljesítőképességét hiszen segíti az aminosavak beépülését, gyorsítja a fehérje-szintézist, valamint az anyagcsere folyamatokra nézve is pozitív hatással van.
  • Klinikailag bizonyítottan hatékonyan járul hozzá a fogyókúrák eredményességéhez. Káros mellékhatások nélkül segíti elő a testzsír csökkenését.

A megfelelő króm mennyiség szervezetbe való bevitele nagy mértékben képes stabilizálni a vércukor szintjét, így igazán hasznos lehet cukorbetegek számára is. Azonban itt fontos megjegyezni, hogy a króm nem helyettesíti az inzulint.

Tehát a króm is megérdemelten van jelen a BeSlimmer kapszulákban. A 100%-ig természetes gyógynövényeknek és a króm tartalomnak köszönhetően küzdelmek nélküli fogyást indíthatunk a tökéletes és vágyott alak eléréséért.

Gönczi Gábor fogyásának titka a BeSlimmer, amely segítségével több fronton is támogatható a testsúly csökkenése, a jojó effektus kialakulásának megelőzése, az éhségérzet csökkenése az édesség utáni vágy leküzdése.

A BeSlimmer hatásának titka az összetevőkben rejlik, amelyek a világ minden tájáról a karcsúságért fogtak össze. Egyesített erővel a túlsúly elleni harcban az anyagcsere szabályozásával, vízhajtással, jóllakottság érzet keltésével, vérzsírszint beállításával és a zsírbontást segítő receptorok stimulációjával.  

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!